Poszukujemy wspólnika do marki PizzBurg
Informacje podstawowe:
Kategoria
Szukam inwestora/wspólnika
Województwo
mazowieckie
Miasto
Warszawa
Ulica
Pszczyńska 26
Wysokość poszukiwanego kapitału
300 000 - 325 000 PLN
Zasięg przedsiębiorstwa
Lokalny
Rok rozpoczęcia działalności
2015/2016
Profil działalności
Gastronomia
Forma prawna
Jednoosobowa działalność gospodarcza
Powód sprzedaży
Dalszy rozwój marki. Realizacja otwarcia nowych lokali
Elementy przewagi nad konkurencją
Sprawdzony model biznesowy, wieloletnie doświadczenie, dwa popularne trendy kulinarne
Firma jest zyskowna?
tak
W kadrze są osoby zdolne objąć stanowisko menadżerskie?
tak
Nieruchomość na własność
nie
Czy jest bussinessplan?
Tak
Możliwość udziału niepieniężnego
Nie
ogłoszenie archiwalne
Dodano: 25 stycznia 2022
ID ogłoszenia: #6952
liczba wyświetleń: 774
Ogłoszenie: Poszukujemy wspólnika do marki PizzBurg jest archiwalne, gdyż ogłoszeniodawca go nie przedłużył. Na ten moment nie ma możliwości kontaktu z ogłoszeniodawcą. Pozostaw adres mailowy jeśli chcesz być powiadomiony o aktywowaniu ogłoszenia.
Opis ogłoszenia:
PizzBurg to restauracja działająca od początku 2016 roku, serwująca przede wszystkim burgery i pizze w stylu amerykańskim. W swoim menu oferujemy również inne dania oraz napoje alkoholowe i bezalkoholowe.
Na przestrzeni lat, nasza restauracja zyskała uznanie klientów, rozpoznawalność i stabilną pozycję na rynku gastronomicznym.
Źródłem naszego sukcesu są przede wszystkim stawiane na pierwszym miejscu: oczekiwania klientów, wysokie standardy co do jakości produktów, starannie dopracowane receptury oraz wieloletnie doświadczenie w zarządzaniu.
Ponieważ chcemy, aby nasza marka dalej się rozwijała, poszukujemy wspólnika do prowadzenia restauracji macierzystej, jak również rozwinięcia sieci franczyzowej.
Dlaczego PizzBurg?
> Nieprzemijający trend na pizze i burgery
Trendy w branży kulinarnej zmieniają się dynamicznie, niektóre pojawiają się tak szybko jak znikają lub stają się mało popularne. Pizza i burgery cieszą się za to niezmienną popularnością. Jest to szczególnie widoczne w zamówieniach online. Jak wynika z raportu Pyszne.pl, najczęściej zamawianym typem jedzenia jest właśnie pizza i burger. Zamiast wybierać pomiędzy jednym i drugim postawiliśmy na oba dania i dopracowaliśmy je do perfekcji.
> Pizza i burgery w wersji zdrowszej
Dynamicznie rośnie wiedza konsumentów dotycząca żywienia. Klienci coraz częściej zwracają uwagę na jakość produktów, ich skład i pochodzenie. Chcą jeść nie tylko smacznie, ale i zdrowiej. Bardzo nas to cieszy, ponieważ PizzBurg od początku swojego istnienia nastawiony jest na składniki najwyższej jakości. Nie używamy wysoce przetworzonych produktów ani konserwantów, zaopatrujemy się jedynie w produkty świeże i sprawdzone. Sami wypiekamy bułki do burgerów. W naszych daniach zawsze znajduje się duża ilość świeżych warzyw, dzięki czemu pizze i burgery, które przygotowujemy nie mają nic wspólnego z niezdrowym fast-foodem. Pozwala to spełniać oczekiwania tych najbardziej wymagających klientów.
> Konsekwentne spełnianie oczekiwań klientów
Jednym z najważniejszych czynników przyczyniających się do sukcesu w branży gastronomicznej jest konsekwencja. Klienci oczekują, że jakość jedzenia oraz serwis będą niezmiennie na najwyższym poziomie. Dlatego nieustannie monitorujemy jakość jaką dostarczamy naszym klientom. Przyznamy, że nie zawsze jest to łatwe, niemniej jednak konieczne, aby odnieść sukces.
Oferta współpracy
Poszukujemy wspólnika, który przejąłby prowadzenie restauracji macierzystej, dzięki czemu moglibyśmy skupić się głównie, na stworzeniu sieci franczyzowej. Co oferujemy? Udział w sieci franczyzowej, 100% zysków z restauracji macierzystej, a w tym:
> Sprawdzony model biznesowy i wieloletnie doświadczenie
Zapotrzebowanie na zamawiane jedzenie ciągle rośnie, dlatego pomimo sytuacji pandemicznej, gastronomia to wciąż świetny pomysł na biznes. Niemniej jednak około 55-60% restauracji zamyka się w pierwszym roku działalności. Powodem tego jest szereg błędów popełnianych głównie w zarządzaniu, które wynikają z braku doświadczenia. Nasza oferta to sprawdzony system funkcjonowania restauracji, który pozwala na osiąganie stabilnych zysków. Oferujemy kompletną logistykę działania, wsparcie w zarządzaniu, gotowe schematy codziennej pracy, uniknięcie błędów takich jak brak kontroli kosztów i wynikające z tego generowanie niepotrzebnych wydatków. Nie musisz mieć doświadczenia ani tworzyć biznesplanu.
> Marka z ugruntowaną pozycją
Stworzenie dobrze prosperującej restauracji i pozyskanie klientów jest czasochłonne. Dlatego nowo otwarte restauracje, często przez długi czas, nie przynoszą zysków tylko straty. Nasza restauracja ma dużą bazę stałych klientów, świetne opinie i opracowany system marketingowy, dzięki czemu nie trzeba zaczynać od zera. Osoby zainteresowane współpracą, zachęcamy do zapoznania się z opiniami klientów, a także naszymi kontami na facebooku i instragramie.
> Sprawdzony koncept gastronomiczny
Jesteśmy dumni z naszych pizz i burgerów, które udoskonalaliśmy na przestrzeni czasu. Oferujemy więc własne, skrupulatnie dopracowane przepisy, sprawdzone źródła produktów oraz pełne wyposażenie restauracji i kuchni z niezbędnym sprzętem.
> Personel oraz system szkolenia pracowników
Nie da się odnieść sukcesu w branży gastronomicznej bez dobrze wyszkolonego personelu. Zgrany, profesjonalny i zmotywowany zespół bezpośrednio przekłada się na efektywność i jakość. Część załogi współpracuje z nami od samego początku. Gastronomia jednak cechuje się dużą rotacją pracowników, dlatego niezmiernie ważne jest posiadanie wypracowanego systemu rekrutacji oraz szkoleń dla nowo przyjętych osób i zagwarantowanie im sprawdzonego systemu motywacyjnego. To wszystko wchodzi w zakres naszej oferty.
Na przestrzeni lat, nasza restauracja zyskała uznanie klientów, rozpoznawalność i stabilną pozycję na rynku gastronomicznym.
Źródłem naszego sukcesu są przede wszystkim stawiane na pierwszym miejscu: oczekiwania klientów, wysokie standardy co do jakości produktów, starannie dopracowane receptury oraz wieloletnie doświadczenie w zarządzaniu.
Ponieważ chcemy, aby nasza marka dalej się rozwijała, poszukujemy wspólnika do prowadzenia restauracji macierzystej, jak również rozwinięcia sieci franczyzowej.
Dlaczego PizzBurg?
> Nieprzemijający trend na pizze i burgery
Trendy w branży kulinarnej zmieniają się dynamicznie, niektóre pojawiają się tak szybko jak znikają lub stają się mało popularne. Pizza i burgery cieszą się za to niezmienną popularnością. Jest to szczególnie widoczne w zamówieniach online. Jak wynika z raportu Pyszne.pl, najczęściej zamawianym typem jedzenia jest właśnie pizza i burger. Zamiast wybierać pomiędzy jednym i drugim postawiliśmy na oba dania i dopracowaliśmy je do perfekcji.
> Pizza i burgery w wersji zdrowszej
Dynamicznie rośnie wiedza konsumentów dotycząca żywienia. Klienci coraz częściej zwracają uwagę na jakość produktów, ich skład i pochodzenie. Chcą jeść nie tylko smacznie, ale i zdrowiej. Bardzo nas to cieszy, ponieważ PizzBurg od początku swojego istnienia nastawiony jest na składniki najwyższej jakości. Nie używamy wysoce przetworzonych produktów ani konserwantów, zaopatrujemy się jedynie w produkty świeże i sprawdzone. Sami wypiekamy bułki do burgerów. W naszych daniach zawsze znajduje się duża ilość świeżych warzyw, dzięki czemu pizze i burgery, które przygotowujemy nie mają nic wspólnego z niezdrowym fast-foodem. Pozwala to spełniać oczekiwania tych najbardziej wymagających klientów.
> Konsekwentne spełnianie oczekiwań klientów
Jednym z najważniejszych czynników przyczyniających się do sukcesu w branży gastronomicznej jest konsekwencja. Klienci oczekują, że jakość jedzenia oraz serwis będą niezmiennie na najwyższym poziomie. Dlatego nieustannie monitorujemy jakość jaką dostarczamy naszym klientom. Przyznamy, że nie zawsze jest to łatwe, niemniej jednak konieczne, aby odnieść sukces.
Oferta współpracy
Poszukujemy wspólnika, który przejąłby prowadzenie restauracji macierzystej, dzięki czemu moglibyśmy skupić się głównie, na stworzeniu sieci franczyzowej. Co oferujemy? Udział w sieci franczyzowej, 100% zysków z restauracji macierzystej, a w tym:
> Sprawdzony model biznesowy i wieloletnie doświadczenie
Zapotrzebowanie na zamawiane jedzenie ciągle rośnie, dlatego pomimo sytuacji pandemicznej, gastronomia to wciąż świetny pomysł na biznes. Niemniej jednak około 55-60% restauracji zamyka się w pierwszym roku działalności. Powodem tego jest szereg błędów popełnianych głównie w zarządzaniu, które wynikają z braku doświadczenia. Nasza oferta to sprawdzony system funkcjonowania restauracji, który pozwala na osiąganie stabilnych zysków. Oferujemy kompletną logistykę działania, wsparcie w zarządzaniu, gotowe schematy codziennej pracy, uniknięcie błędów takich jak brak kontroli kosztów i wynikające z tego generowanie niepotrzebnych wydatków. Nie musisz mieć doświadczenia ani tworzyć biznesplanu.
> Marka z ugruntowaną pozycją
Stworzenie dobrze prosperującej restauracji i pozyskanie klientów jest czasochłonne. Dlatego nowo otwarte restauracje, często przez długi czas, nie przynoszą zysków tylko straty. Nasza restauracja ma dużą bazę stałych klientów, świetne opinie i opracowany system marketingowy, dzięki czemu nie trzeba zaczynać od zera. Osoby zainteresowane współpracą, zachęcamy do zapoznania się z opiniami klientów, a także naszymi kontami na facebooku i instragramie.
> Sprawdzony koncept gastronomiczny
Jesteśmy dumni z naszych pizz i burgerów, które udoskonalaliśmy na przestrzeni czasu. Oferujemy więc własne, skrupulatnie dopracowane przepisy, sprawdzone źródła produktów oraz pełne wyposażenie restauracji i kuchni z niezbędnym sprzętem.
> Personel oraz system szkolenia pracowników
Nie da się odnieść sukcesu w branży gastronomicznej bez dobrze wyszkolonego personelu. Zgrany, profesjonalny i zmotywowany zespół bezpośrednio przekłada się na efektywność i jakość. Część załogi współpracuje z nami od samego początku. Gastronomia jednak cechuje się dużą rotacją pracowników, dlatego niezmiernie ważne jest posiadanie wypracowanego systemu rekrutacji oraz szkoleń dla nowo przyjętych osób i zagwarantowanie im sprawdzonego systemu motywacyjnego. To wszystko wchodzi w zakres naszej oferty.
Zdjęcia:
Zobacz mapę:
Tagi:
Współpraca lokal gastronomiczny sieć franczyzowa PizzBurg
Zobacz również:
do negocjacji
Hala produkcyjna magazynowa gastronomiczna przemysłowa wysoka prowizja
Gastronomia, lokale,
zachodniopomorskie, Szczecin
opublikowano 12.11.2024
Witam, na sprzedaż hala produkcyjna zlokalizowana w Szczecinie - okolica Krzekowo/Bezrzecze. Działka własnościowa 1120m2. Na hali dwa piętra o powierzchni łącznej 700m2. Woda, prąd, gaz, winda towarowo-osobowa.
Pomieszczenia produkcyjne, magazyno...
do negocjacji
Poszukuję inwestora do otwarcia oryginalnej kawiarni w centrum miasta oraz stworzenia sieci w oparciu o model franczyzowy.
Gastronomia, lokale,
kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz
opublikowano 06.11.2024
Witam serdecznie,
Manager z ponad 15 letnim doświadczeniem poszukuje inwestora do stworzenia oryginalnej kawiarni w centrum miasta. Planuję stworzenie sieci lokali w oparciu o model franczyzowy, wierzę, że dzięki doświadczeniu oraz wiedzy zdobytej...
267 000 PLN
Wykup działającego biznesu gastronomicznego MORA, Gdynia
Gastronomia, lokale,
pomorskie, Gdynia
opublikowano 06.11.2024
Niniejsza oferta dotyczy wykupu firmy prowadzącej działalność bistro, bądź samego wyposażenia lokalu gastronomicznego wraz z brandem i know-how.
Oferta rekomendowana jest dla osób znających branżę gastronomiczną z uwagi na płynność biznesu i możl...
399 000 PLN
do negocjacji
5 000 000 - 75 000 000 PLN
50 PLN
5 199 000 PLN
2 300 000 PLN
4 500 000 PLN
do negocjacji
2 500 000 PLN
60 000 PLN
150 000 - 200 000 PLN
10 000 000 PLN
820 000 PLN
do negocjacji
do negocjacji
75 000 000 PLN
1 250 000 PLN
1 200 000 PLN
70 000 - 3 000 000 PLN
215 000 PLN
1 750 000 PLN
360 PLN
500 000 - 500 000 PLN
3 950 000 PLN
do negocjacji
do negocjacji
2 000 000 PLN
2 500 000 PLN
95 000 PLN
do negocjacji
do negocjacji
do negocjacji
do negocjacji
do negocjacji
600 000 PLN