Da Grasso - Gastronomia
Informacje podstawowe:
Kategoria
Franchising
Branża
Gastronomia, lokale
Województwo
mazowieckie
Miasto
Warszawa
Ulica
Al. Jana Pawła II 18 lok. 120
Kwota inwestycji
do negocjacji
Zasięg przedsiębiorstwa
Cały kraj
ogłoszenie archiwalne
Dodano: 14 października 2018
ID ogłoszenia: #74
liczba wyświetleń: 1128
Ogłoszenie: Da Grasso - Gastronomia jest archiwalne, gdyż ogłoszeniodawca go nie przedłużył. Na ten moment nie ma możliwości kontaktu z ogłoszeniodawcą. Pozostaw adres mailowy jeśli chcesz być powiadomiony o aktywowaniu ogłoszenia.
Opis ogłoszenia:
Da Grasso to największa polska franczyzowa sieć pizzerii, obejmująca blisko 180 lokali w 118 miastach.
Pierwsza pizzeria Da Grasso powstała w 1996 r. w Łodzi. Aktualnie spółka administruje siecią pizzerii na terenie całego kraju zarówno w większych, jak i mniejszych miejscowościach. Czynnikiem wyróżniającym Da Grasso jest unikalny system franczyzy, zapewniający kompleksowe wsparcie partnerów biznesowych poprzez Centralny System Zakupów, wspólne działania marketingowe, a przede wszystkim wsparcie Opiekuna Franczyzobiorcy, który towarzyszy każdemu od momentu podpisania umowy.
Tajemnicą sukcesu restauracji Da Grasso jest autorska receptura na wyjątkowe ciasto, a znakiem rozpoznawczym sosy – pomidorowy, czosnkowy i nowy – ostry, dodawane do każdej pizzy gratis.
Sieć zdobyła szereg prestiżowych nagród i wyróżnień m.in. wielokrotny Złoty Laur Konsumenta, Godło Jakość Obsługi i Jakość Roku, Hermes w kategorii sieć restauracyjna oraz Grand Prix Konsumenta.
JEDNOSTKI WŁASNE
1
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE
174
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
Naszych Franczyzobiorców wspieramy przez cały okres współpracy. Ustalamy ofertę, opracowujemy receptury i doskonalimy know-how prowadzenia placówki. Każdemu przedsiębiorcy przekazujemy stale aktualizowany system HACCP.
Ponadto, dbamy o atesty produktów i audytujemy potencjalnych partnerów handlowych. Testujemy surowce, obliczamy szczegółowe koszty produkcji dań. We współpracy z profesjonalnymi dostawcami i znanymi producentami zapewniamy dostępność wszelkich produktów i surowców oraz negocjujemy atrakcyjne dla Franczyzobiorców warunki zakupu. Prowadzimy szkolenia pracowników placówek, nie tylko przy otwieraniu lokalu, ale i przez cały okres współpracy.
Ponadto, każdemu franczyzobiorcy nieustannie towarzyszy Opiekun Franczyzobiorcy, do którego można zwracać się ze wszystkimi problemami związanymi z prowadzeniem lokalu.
Dodatkowo, jako organizator sieci prowadzimy działania marketingowe i reklamowe na szczeblu ogólnopolskim, zarządzamy stroną www ( www.dagrasso.pl ) oraz fanpage’em na portalu Facebook (www.facebook.com/DaGrassoPizzerie ).
Lokalne działania marketingowe Franczyzobiorcy organizują samodzielnie, ale mogą liczyć na nasze pełne wsparcie – od doradztwa strategicznego po graficzne przygotowanie materiałów.
Franczyzobiorcy mogą liczyć na nasze pełne wsparcie – od doradztwa strategicznego po graficzne przygotowanie materiałów.
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
- Opłata wstępna: 12 000 zł netto
- Opłata miesięczna: od 1464,10 zł netto (w zależności od wybranych pakietów menu, płatna od drugiego miesiąca)
- Przystosowanie lokalu: 150-350 tys. w zależności od powierzchni i stanu technicznego lokalu.
- Powierzchnia lokalu: optymalna 150 m2, minimalna 100 m2
- Lokalizacja: miasto pow. 20 tys. mieszkańców
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
Poszukujemy ludzi przedsiębiorczych, energicznych, sumiennych i pełnych optymizmu. Doświadczenie w prowadzeniu działalności gospodarczej nie jest wymagane, choć z pewnością pomocne (w szczególności w zakresie zarządzania zespołem pracowników).
Przyszły Franczyzobiorca powinien dysponować kwotą 150-350 tys. złotych (w zależności od powierzchni i stanu technicznego przyszłej pizzerii) na przystosowanie lokalu do wymogów i standardów Da Grasso, wyposażenie go urządzenia, sprzęt komputerowy, pozostałe wyposażenie punktu gastronomicznego, stroje pracowników i zatowarowanie zgodne z wybranym zakresem menu.
Minimalna powierzchnia lokalu to 100 m2. Nasz koncept doskonale wpisuje się zarówno w klimat dużych osiedli mieszkaniowych, jak i centralnych części miast.
Każda propozycja lokalowa jest przez nas indywidualnie analizowana. Wiemy, że każde miasto ma swoją specyfikę i staramy się do niej dopasować.
Pierwsza pizzeria Da Grasso powstała w 1996 r. w Łodzi. Aktualnie spółka administruje siecią pizzerii na terenie całego kraju zarówno w większych, jak i mniejszych miejscowościach. Czynnikiem wyróżniającym Da Grasso jest unikalny system franczyzy, zapewniający kompleksowe wsparcie partnerów biznesowych poprzez Centralny System Zakupów, wspólne działania marketingowe, a przede wszystkim wsparcie Opiekuna Franczyzobiorcy, który towarzyszy każdemu od momentu podpisania umowy.
Tajemnicą sukcesu restauracji Da Grasso jest autorska receptura na wyjątkowe ciasto, a znakiem rozpoznawczym sosy – pomidorowy, czosnkowy i nowy – ostry, dodawane do każdej pizzy gratis.
Sieć zdobyła szereg prestiżowych nagród i wyróżnień m.in. wielokrotny Złoty Laur Konsumenta, Godło Jakość Obsługi i Jakość Roku, Hermes w kategorii sieć restauracyjna oraz Grand Prix Konsumenta.
JEDNOSTKI WŁASNE
1
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE
174
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
Naszych Franczyzobiorców wspieramy przez cały okres współpracy. Ustalamy ofertę, opracowujemy receptury i doskonalimy know-how prowadzenia placówki. Każdemu przedsiębiorcy przekazujemy stale aktualizowany system HACCP.
Ponadto, dbamy o atesty produktów i audytujemy potencjalnych partnerów handlowych. Testujemy surowce, obliczamy szczegółowe koszty produkcji dań. We współpracy z profesjonalnymi dostawcami i znanymi producentami zapewniamy dostępność wszelkich produktów i surowców oraz negocjujemy atrakcyjne dla Franczyzobiorców warunki zakupu. Prowadzimy szkolenia pracowników placówek, nie tylko przy otwieraniu lokalu, ale i przez cały okres współpracy.
Ponadto, każdemu franczyzobiorcy nieustannie towarzyszy Opiekun Franczyzobiorcy, do którego można zwracać się ze wszystkimi problemami związanymi z prowadzeniem lokalu.
Dodatkowo, jako organizator sieci prowadzimy działania marketingowe i reklamowe na szczeblu ogólnopolskim, zarządzamy stroną www ( www.dagrasso.pl ) oraz fanpage’em na portalu Facebook (www.facebook.com/DaGrassoPizzerie ).
Lokalne działania marketingowe Franczyzobiorcy organizują samodzielnie, ale mogą liczyć na nasze pełne wsparcie – od doradztwa strategicznego po graficzne przygotowanie materiałów.
Franczyzobiorcy mogą liczyć na nasze pełne wsparcie – od doradztwa strategicznego po graficzne przygotowanie materiałów.
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
- Opłata wstępna: 12 000 zł netto
- Opłata miesięczna: od 1464,10 zł netto (w zależności od wybranych pakietów menu, płatna od drugiego miesiąca)
- Przystosowanie lokalu: 150-350 tys. w zależności od powierzchni i stanu technicznego lokalu.
- Powierzchnia lokalu: optymalna 150 m2, minimalna 100 m2
- Lokalizacja: miasto pow. 20 tys. mieszkańców
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
Poszukujemy ludzi przedsiębiorczych, energicznych, sumiennych i pełnych optymizmu. Doświadczenie w prowadzeniu działalności gospodarczej nie jest wymagane, choć z pewnością pomocne (w szczególności w zakresie zarządzania zespołem pracowników).
Przyszły Franczyzobiorca powinien dysponować kwotą 150-350 tys. złotych (w zależności od powierzchni i stanu technicznego przyszłej pizzerii) na przystosowanie lokalu do wymogów i standardów Da Grasso, wyposażenie go urządzenia, sprzęt komputerowy, pozostałe wyposażenie punktu gastronomicznego, stroje pracowników i zatowarowanie zgodne z wybranym zakresem menu.
Minimalna powierzchnia lokalu to 100 m2. Nasz koncept doskonale wpisuje się zarówno w klimat dużych osiedli mieszkaniowych, jak i centralnych części miast.
Każda propozycja lokalowa jest przez nas indywidualnie analizowana. Wiemy, że każde miasto ma swoją specyfikę i staramy się do niej dopasować.
Zdjęcia:
Zobacz mapę:
Tagi:
Zobacz również:
do negocjacji
Poszukuję inwestora do otwarcia oryginalnej kawiarni w centrum miasta oraz stworzenia sieci w oparciu o model franczyzowy.
Gastronomia, lokale,
kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz
opublikowano 06.11.2024
Witam serdecznie,
Manager z ponad 15 letnim doświadczeniem poszukuje inwestora do stworzenia oryginalnej kawiarni w centrum miasta. Planuję stworzenie sieci lokali w oparciu o model franczyzowy, wierzę, że dzięki doświadczeniu oraz wiedzy zdobytej...
do negocjacji
Hala produkcyjna magazynowa gastronomiczna przemysłowa wysoka prowizja
Gastronomia, lokale,
zachodniopomorskie, Szczecin
opublikowano 12.11.2024
Witam, na sprzedaż hala produkcyjna zlokalizowana w Szczecinie - okolica Krzekowo/Bezrzecze. Działka własnościowa 1120m2. Na hali dwa piętra o powierzchni łącznej 700m2. Woda, prąd, gaz, winda towarowo-osobowa.
Pomieszczenia produkcyjne, magazyno...
267 000 PLN
Wykup działającego biznesu gastronomicznego MORA, Gdynia
Gastronomia, lokale,
pomorskie, Gdynia
opublikowano 06.11.2024
Niniejsza oferta dotyczy wykupu firmy prowadzącej działalność bistro, bądź samego wyposażenia lokalu gastronomicznego wraz z brandem i know-how.
Oferta rekomendowana jest dla osób znających branżę gastronomiczną z uwagi na płynność biznesu i możl...
399 000 PLN
10 000 000 PLN
150 000 - 200 000 PLN
do negocjacji
5 000 000 - 75 000 000 PLN
5 199 000 PLN
do negocjacji
75 000 000 PLN
do negocjacji
60 000 PLN
4 500 000 PLN
50 PLN
2 500 000 PLN
2 300 000 PLN
do negocjacji
8 400 000 PLN
1 200 000 PLN
215 000 PLN
20 000 000 PLN
360 PLN
4 000 000 PLN
3 950 000 PLN
600 000 PLN
2 000 000 PLN
20 000 000 PLN
do negocjacji
1 750 000 PLN
do negocjacji
do negocjacji
do negocjacji
do negocjacji
250 000 PLN
500 000 - 500 000 PLN
1 250 000 PLN
2 500 000 PLN