Chilli Mili - Gastronomia
Informacje podstawowe:
Kategoria
Franchising
Branża
Gastronomia, lokale
Województwo
dolnośląskie
Miasto
Tarnów Opolski
Ulica
Opolska 88, Walidrogi
Kwota inwestycji
do negocjacji
Zasięg przedsiębiorstwa
Europejski
ogłoszenie archiwalne
Dodano: 14 października 2018
ID ogłoszenia: #70
liczba wyświetleń: 1565
Ogłoszenie: Chilli Mili - Gastronomia jest archiwalne, gdyż ogłoszeniodawca go nie przedłużył. Na ten moment nie ma możliwości kontaktu z ogłoszeniodawcą. Pozostaw adres mailowy jeśli chcesz być powiadomiony o aktywowaniu ogłoszenia.
Opis ogłoszenia:
OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO
Za sukcesem restauracji Chilli Mili stoi menu oparte na soczystym kurczaku w chrupiącej panierce.
Właściwej jakości produkty, które podajesz Swoim gościom, to punkt wyjściowy do odniesienia sukcesu.
Unikalna technologia przygotowywania naszego kurczaka, a następnie panierowania pozwala na serwowanie wyjątkowych dań, które zasmakują niemal każdemu.
Olbrzymią zaletą prowadzenia lokalu z chrupiącym kurczakiem jest bardzo szeroki wachlarz klientów. W bogatym menu Chilli Mili znajdują się zestawy dla dzieci, lekkie sałatki, tortille, kubełki pełne chrupiących kawałków kurczaka oraz duży wybór burgerów w różnych wariantach cenowych (w przedziale cen od 5 zł do 22 zł).
Twoi klienci pokochają także zimne napoje oferowane w systemie „Dolewki”. Dla klientów jest to atrakcyjna promocja a dla Ciebie zyski z wysoko marżowego produktu i kilkukrotny wzrost sprzedaży napojów w stosunku do tradycyjnych butelek czy puszek.
Wszystkie, wymienione wyżej cechy są niewielką częścią całej wiedzy, którą zgromadziliśmy i która jest wykorzystywana w restauracjach CHILLI MILI.
To jest ten czas. Podejmij właściwą decyzję. Wybierz Chilli Mili.
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE
10 lokali w Polsce, lokal w Uzbekistanie oraz na Ukrainie. Wkrótce otwarcie lokalu w Czechach.
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
- Pomoc przy wyborze odpowiedniej lokalizacji;
- Projekt technologiczny pod lokal serwujący kurczaki przygotowany przez rzeczoznawcę sanitarnego;
- Nowoczesny, wyjątkowy projekt aranżacji wnętrza spójny dla wszystkich lokali Chilli Mili;
- Kompleksowe menu oparte w całości na daniach z kurczakiem w panierce. Pełne receptury wraz z food cost;
- Procedury operacyjne oraz standardy działania i obsługi klienta;
- Szkolenia oraz warsztaty dla Franczyzobiorców, menadżerów lokalu oraz pracowników;
- Materiały marketingowe, filmy reklamowe, zdjęcia z profesjonalnych sesji zdjęciowych, obsługę mediów oraz strony www;
- Centralny system zamówień: jedno miejsce zakupów, konkurencyjne ceny, sprawdzony dostawca;
- Wsparcie oraz doradztwo również po otwarciu lokalu;
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
- koszt inwestycji (remont oraz wyposażenie) ok. 180 tys. zł
- UWAGA! Jeżeli dysponujesz innym budżetem skontaktuj się z nami – mamy gotowe rozwiązanie również dla Ciebie!
- opłata wstępna 3 tys. zł
- brak miesięcznych opłat franczyzowych
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
Podstawowe wymagania sieci:
- minimalna powierzchnia lokalu to 70 m²;
- minimalna liczba mieszkańców – 10 tys.;
- lokal w łatwo dostępnej i widocznej lokalizacji, o dużym natężeniu ruchu pieszego, preferowane witryny od strony ulicy;
- przestrzeganie zasad prowadzenia działalności zgodnie ze standardami Chilli Mili („know-how” firmy);
- zaangażowanie i umiejętności managerskie;
- nie wymagamy doświadczenia w gastronomii!
Za sukcesem restauracji Chilli Mili stoi menu oparte na soczystym kurczaku w chrupiącej panierce.
Właściwej jakości produkty, które podajesz Swoim gościom, to punkt wyjściowy do odniesienia sukcesu.
Unikalna technologia przygotowywania naszego kurczaka, a następnie panierowania pozwala na serwowanie wyjątkowych dań, które zasmakują niemal każdemu.
Olbrzymią zaletą prowadzenia lokalu z chrupiącym kurczakiem jest bardzo szeroki wachlarz klientów. W bogatym menu Chilli Mili znajdują się zestawy dla dzieci, lekkie sałatki, tortille, kubełki pełne chrupiących kawałków kurczaka oraz duży wybór burgerów w różnych wariantach cenowych (w przedziale cen od 5 zł do 22 zł).
Twoi klienci pokochają także zimne napoje oferowane w systemie „Dolewki”. Dla klientów jest to atrakcyjna promocja a dla Ciebie zyski z wysoko marżowego produktu i kilkukrotny wzrost sprzedaży napojów w stosunku do tradycyjnych butelek czy puszek.
Wszystkie, wymienione wyżej cechy są niewielką częścią całej wiedzy, którą zgromadziliśmy i która jest wykorzystywana w restauracjach CHILLI MILI.
To jest ten czas. Podejmij właściwą decyzję. Wybierz Chilli Mili.
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE
10 lokali w Polsce, lokal w Uzbekistanie oraz na Ukrainie. Wkrótce otwarcie lokalu w Czechach.
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
- Pomoc przy wyborze odpowiedniej lokalizacji;
- Projekt technologiczny pod lokal serwujący kurczaki przygotowany przez rzeczoznawcę sanitarnego;
- Nowoczesny, wyjątkowy projekt aranżacji wnętrza spójny dla wszystkich lokali Chilli Mili;
- Kompleksowe menu oparte w całości na daniach z kurczakiem w panierce. Pełne receptury wraz z food cost;
- Procedury operacyjne oraz standardy działania i obsługi klienta;
- Szkolenia oraz warsztaty dla Franczyzobiorców, menadżerów lokalu oraz pracowników;
- Materiały marketingowe, filmy reklamowe, zdjęcia z profesjonalnych sesji zdjęciowych, obsługę mediów oraz strony www;
- Centralny system zamówień: jedno miejsce zakupów, konkurencyjne ceny, sprawdzony dostawca;
- Wsparcie oraz doradztwo również po otwarciu lokalu;
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
- koszt inwestycji (remont oraz wyposażenie) ok. 180 tys. zł
- UWAGA! Jeżeli dysponujesz innym budżetem skontaktuj się z nami – mamy gotowe rozwiązanie również dla Ciebie!
- opłata wstępna 3 tys. zł
- brak miesięcznych opłat franczyzowych
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
Podstawowe wymagania sieci:
- minimalna powierzchnia lokalu to 70 m²;
- minimalna liczba mieszkańców – 10 tys.;
- lokal w łatwo dostępnej i widocznej lokalizacji, o dużym natężeniu ruchu pieszego, preferowane witryny od strony ulicy;
- przestrzeganie zasad prowadzenia działalności zgodnie ze standardami Chilli Mili („know-how” firmy);
- zaangażowanie i umiejętności managerskie;
- nie wymagamy doświadczenia w gastronomii!
Zdjęcia:
Zobacz film:
Zobacz mapę:
Tagi:
Zobacz również:
do negocjacji
Hala produkcyjna magazynowa gastronomiczna przemysłowa wysoka prowizja
Gastronomia, lokale,
zachodniopomorskie, Szczecin
opublikowano 12.11.2024
Witam, na sprzedaż hala produkcyjna zlokalizowana w Szczecinie - okolica Krzekowo/Bezrzecze. Działka własnościowa 1120m2. Na hali dwa piętra o powierzchni łącznej 700m2. Woda, prąd, gaz, winda towarowo-osobowa.
Pomieszczenia produkcyjne, magazyno...
267 000 PLN
Wykup działającego biznesu gastronomicznego MORA, Gdynia
Gastronomia, lokale,
pomorskie, Gdynia
opublikowano 06.11.2024
Niniejsza oferta dotyczy wykupu firmy prowadzącej działalność bistro, bądź samego wyposażenia lokalu gastronomicznego wraz z brandem i know-how.
Oferta rekomendowana jest dla osób znających branżę gastronomiczną z uwagi na płynność biznesu i możl...
do negocjacji
Poszukuję inwestora do otwarcia oryginalnej kawiarni w centrum miasta oraz stworzenia sieci w oparciu o model franczyzowy.
Gastronomia, lokale,
kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz
opublikowano 06.11.2024
Witam serdecznie,
Manager z ponad 15 letnim doświadczeniem poszukuje inwestora do stworzenia oryginalnej kawiarni w centrum miasta. Planuję stworzenie sieci lokali w oparciu o model franczyzowy, wierzę, że dzięki doświadczeniu oraz wiedzy zdobytej...
399 000 PLN
10 000 000 PLN
150 000 - 200 000 PLN
do negocjacji
5 199 000 PLN
2 300 000 PLN
2 500 000 PLN
50 PLN
75 000 000 PLN
60 000 PLN
do negocjacji
5 000 000 - 75 000 000 PLN
do negocjacji
do negocjacji
4 500 000 PLN
820 000 PLN
do negocjacji
do negocjacji
4 000 000 PLN
215 000 PLN
do negocjacji
do negocjacji
10 000 PLN
600 000 PLN
20 000 000 PLN
1 600 000 - 4 000 000 PLN
20 000 000 PLN
250 000 PLN
do negocjacji
1 250 000 PLN
do negocjacji
360 PLN
2 000 000 PLN
70 000 - 3 000 000 PLN
do negocjacji