Berlin Döner Kebap - Gastronomia
Informacje podstawowe:
Kategoria
Franchising
Branża
Gastronomia, lokale
Województwo
dolnośląskie
Miasto
Mierzyn
Ulica
Mierzyńska 17-18
Kwota inwestycji
do negocjacji
Zasięg przedsiębiorstwa
Cały kraj
ogłoszenie archiwalne
Dodano: 11 października 2018
ID ogłoszenia: #59
liczba wyświetleń: 1592
Ogłoszenie: Berlin Döner Kebap - Gastronomia jest archiwalne, gdyż ogłoszeniodawca go nie przedłużył. Na ten moment nie ma możliwości kontaktu z ogłoszeniodawcą. Pozostaw adres mailowy jeśli chcesz być powiadomiony o aktywowaniu ogłoszenia.
Opis ogłoszenia:
Jesteśmy firmą, działającą w branży gastronomicznej od 17 lat. Prowadzimy restauracje, których specjalnością jest kebap.
W Berlin Döner Kebap wychodzimy poza standardy. Oryginalne produkty, obsługa Klienta, wystrój lokali - to stanowi o naszym rozwoju. Budujemy silną, ogólnopolską markę, na której zyskiwać będą także nasi partnerzy. Berlin Döner Kebap to format należący do kategorii casual restaurant. Nie jesteśmy standardowym fast foodem, ale konceptem opartym na wysokiej jakości produktu oraz szybkiej obsłudze przy zachowaniu kultury jedzenia. Do naszych Gości podchodzimy z pasją, oferując zarówno nowoczesność (jedzenie na wynos, bezprzewodowy internet, płatność kartami, programy rabatowe), jak i kulinarną ekologię (stosowanie w pełni biodegradowalnych talerzy). Wszystko to doprawiamy nieskrępowaną, żywiołową atmosferą lokali. Nasz koncept pod wieloma względami wyróżnia się od innych obecnych na rynku. Gwarantujemy oryginalny smak, wprost odwołując się do Berlina, drugiej poza Turcją stolicy kebabu. Nasze lokale tętnią życiem, dlatego jedną z zasad jest stałe odświeżanie menu przez wprowadzanie nowych, sezonowych potraw.
JEDNOSTKI WŁASNE
15 (stan na marzec 2018)
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE
24 (stan na marzec 2018)
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
Berlin Döner Kebap zapewnia wszechstronne wsparcie dla swoich franczyzobiorców:
- Pomaga stworzyć model finansowy oraz symulację przychodów opracowaną na podstawie realnych cen i kosztów obowiązujących w mieście franczyzobiorcy oraz wyników własnych,
- Ocenia dochodowość potencjalnego oddziału,
- Pomaga podczas negocjacji z wynajmującym lokal,
- Przekazujemy wiedzę, jak prawidłowo zarządzać restauracją. W tym celu, po podpisaniu umowy udostępniamy księgę standardów sieci,
- Przeprowadzimy szereg wstępnych szkoleń dla Franczyzobiorców i ich pracowników. Stale je rozszerzając podczas dalszego czasu współpracy,
- Utrzymując jednolite standardy działania sieci, Franczyzodawca odpowiada za przygotowanie kampanii marketingowych sieci Berlin Döner Kebap na skalę ogólnokrajową oraz przygotowuje materiały reklamowe dla całego systemu,
- Pomagamy w poszukiwaniu i wyborze odpowiedniej lokalizacji lokalu,
- Przez czas trwania umowy franczyzowej utrzymujemy system systematycznej kontroli i szkoleń przeprowadzanych w lokalach sieci.
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
Minimum 300 tys. zł (w tym 200 tys. zł kapitału własnego).
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
- minimalny kapitał własny 200 tys. zł,
- lokal w centrum handlowym i w strefach food court o powierzchni powyżej 50 m2,
- lokalizacja w mieście powyżej 100 tyś. mieszkańców lub lokal w miejscu o bardzo dużym natężeniu ruchu.
Natomiast sam Franczyzobiorca powinien:
- być ambitnym, przedsiębiorczym, dynamicznym,
- posiadać wymieniony powyżej kapitał do zainwestowania,
- być gotowym ukończyć szereg szkoleń,
- posiadać zdolności managerskie, zarządzania zespołem,
- posiadać wysoką kulturę osobistą.
W Berlin Döner Kebap wychodzimy poza standardy. Oryginalne produkty, obsługa Klienta, wystrój lokali - to stanowi o naszym rozwoju. Budujemy silną, ogólnopolską markę, na której zyskiwać będą także nasi partnerzy. Berlin Döner Kebap to format należący do kategorii casual restaurant. Nie jesteśmy standardowym fast foodem, ale konceptem opartym na wysokiej jakości produktu oraz szybkiej obsłudze przy zachowaniu kultury jedzenia. Do naszych Gości podchodzimy z pasją, oferując zarówno nowoczesność (jedzenie na wynos, bezprzewodowy internet, płatność kartami, programy rabatowe), jak i kulinarną ekologię (stosowanie w pełni biodegradowalnych talerzy). Wszystko to doprawiamy nieskrępowaną, żywiołową atmosferą lokali. Nasz koncept pod wieloma względami wyróżnia się od innych obecnych na rynku. Gwarantujemy oryginalny smak, wprost odwołując się do Berlina, drugiej poza Turcją stolicy kebabu. Nasze lokale tętnią życiem, dlatego jedną z zasad jest stałe odświeżanie menu przez wprowadzanie nowych, sezonowych potraw.
JEDNOSTKI WŁASNE
15 (stan na marzec 2018)
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE
24 (stan na marzec 2018)
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
Berlin Döner Kebap zapewnia wszechstronne wsparcie dla swoich franczyzobiorców:
- Pomaga stworzyć model finansowy oraz symulację przychodów opracowaną na podstawie realnych cen i kosztów obowiązujących w mieście franczyzobiorcy oraz wyników własnych,
- Ocenia dochodowość potencjalnego oddziału,
- Pomaga podczas negocjacji z wynajmującym lokal,
- Przekazujemy wiedzę, jak prawidłowo zarządzać restauracją. W tym celu, po podpisaniu umowy udostępniamy księgę standardów sieci,
- Przeprowadzimy szereg wstępnych szkoleń dla Franczyzobiorców i ich pracowników. Stale je rozszerzając podczas dalszego czasu współpracy,
- Utrzymując jednolite standardy działania sieci, Franczyzodawca odpowiada za przygotowanie kampanii marketingowych sieci Berlin Döner Kebap na skalę ogólnokrajową oraz przygotowuje materiały reklamowe dla całego systemu,
- Pomagamy w poszukiwaniu i wyborze odpowiedniej lokalizacji lokalu,
- Przez czas trwania umowy franczyzowej utrzymujemy system systematycznej kontroli i szkoleń przeprowadzanych w lokalach sieci.
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
Minimum 300 tys. zł (w tym 200 tys. zł kapitału własnego).
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
- minimalny kapitał własny 200 tys. zł,
- lokal w centrum handlowym i w strefach food court o powierzchni powyżej 50 m2,
- lokalizacja w mieście powyżej 100 tyś. mieszkańców lub lokal w miejscu o bardzo dużym natężeniu ruchu.
Natomiast sam Franczyzobiorca powinien:
- być ambitnym, przedsiębiorczym, dynamicznym,
- posiadać wymieniony powyżej kapitał do zainwestowania,
- być gotowym ukończyć szereg szkoleń,
- posiadać zdolności managerskie, zarządzania zespołem,
- posiadać wysoką kulturę osobistą.
Zdjęcia:
Zobacz mapę:
Tagi:
Berlin Döner Kebap Gastronomia
Zobacz również:
do negocjacji
Hala produkcyjna magazynowa gastronomiczna przemysłowa wysoka prowizja
Gastronomia, lokale,
zachodniopomorskie, Szczecin
opublikowano 12.11.2024
Witam, na sprzedaż hala produkcyjna zlokalizowana w Szczecinie - okolica Krzekowo/Bezrzecze. Działka własnościowa 1120m2. Na hali dwa piętra o powierzchni łącznej 700m2. Woda, prąd, gaz, winda towarowo-osobowa.
Pomieszczenia produkcyjne, magazyno...
267 000 PLN
Wykup działającego biznesu gastronomicznego MORA, Gdynia
Gastronomia, lokale,
pomorskie, Gdynia
opublikowano 06.11.2024
Niniejsza oferta dotyczy wykupu firmy prowadzącej działalność bistro, bądź samego wyposażenia lokalu gastronomicznego wraz z brandem i know-how.
Oferta rekomendowana jest dla osób znających branżę gastronomiczną z uwagi na płynność biznesu i możl...
do negocjacji
Poszukuję inwestora do otwarcia oryginalnej kawiarni w centrum miasta oraz stworzenia sieci w oparciu o model franczyzowy.
Gastronomia, lokale,
kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz
opublikowano 06.11.2024
Witam serdecznie,
Manager z ponad 15 letnim doświadczeniem poszukuje inwestora do stworzenia oryginalnej kawiarni w centrum miasta. Planuję stworzenie sieci lokali w oparciu o model franczyzowy, wierzę, że dzięki doświadczeniu oraz wiedzy zdobytej...
399 000 PLN
150 000 - 200 000 PLN
5 199 000 PLN
do negocjacji
75 000 000 PLN
10 000 000 PLN
do negocjacji
2 500 000 PLN
5 000 000 - 75 000 000 PLN
2 300 000 PLN
4 500 000 PLN
60 000 PLN
50 PLN
do negocjacji
do negocjacji
2 500 000 PLN
do negocjacji
10 000 PLN
1 750 000 PLN
20 000 000 PLN
do negocjacji
2 000 000 PLN
do negocjacji
do negocjacji
250 000 PLN
1 600 000 - 4 000 000 PLN
20 000 000 PLN
13 500 000 PLN
do negocjacji
3 950 000 PLN
8 400 000 PLN
300 000 PLN
215 000 PLN
105 000 000 PLN
600 000 PLN